Lindsay Lohan

20. ledna 2007 v 15:09 | Kaťula |  Lindsay Lohan

Lindsay Lohan

Protivný sprostý holky
Mezi námi děvčaty
Past na rodiče
Past na rodiče - The Parent Trap
foto Past na rodiče
foto Past na rodiče
foto Past na rodiče
foto Past na rodiče
Ostatní fotečky
Lindsay Lohan
Životopis:
Lindsay se stala známou díky své roli ve filmu z produkce studia Walt Disney Pictures Past na rodiče, ve kterém si zahrála s Dennisem Quaidem a Natashou Richardson. Jejím dalším filmem bude komedie Confessions of A Teenage Drama Queen.

Na televizní obrazovce se objevila v seriálech Another World, Guiding Light a Bette a celovečerních filmech Life-Size a Get a Clue. Práci modelky se Lohan věnuje již od svých tří let a na kontě má přes 60 televizních reklam. Singlem Ultimate, který se nachází na soundtracku k filmu Mezi námi děvčaty, odstartovala svou hudební kariéru.
Životopis:
Lindsay se stala známou díky své roli ve filmu z produkce studia Walt Disney Pictures Past na rodiče, ve kterém si zahrála s Dennisem Quaidem a Natashou Richardson. Jejím dalším filmem bude komedie Confessions of A Teenage Drama Queen.

Na televizní obrazovce se objevila v seriálech Another World, Guiding Light a Bette a celovečerních filmech Life-Size a Get a Clue. Práci modelky se Lohan věnuje již od svých tří let a na kontě má přes 60 televizních reklam. Singlem Ultimate, který se nachází na soundtracku k filmu Mezi námi děvčaty, odstartovala svou hudební kariéru.

Lindsay Lohan

Herečka

Datum narození:02.07.1986 Místo narození:New York, USA Znamení: Rak Životopis:Lindsay se stala známou díky své roli ve filmu z produkce studia Walt Disney Pictures Past na rodiče, ve kterém si zahrála s Dennisem Quaidem a Natashou Richardson. Jejím dalším filmem bude komedie Confessions of A Teenage Drama Queen.

Na televizní obrazovce se objevila v seriálech Another World, Guiding Light a Bette a celovečerních filmech Life-Size a Get a Clue. Práci modelky se Lohan věnuje již od svých tří let a na kontě má přes 60 televizních reklam. Singlem Ultimate, který se nachází na soundtracku k filmu Mezi námi děvčaty, odstartovala svou hudební kariéru.

Filmografie:
2004 Dramarama
2004 Mean Girls - Cady Heron
2004 Confessions of a Teenage Drama Queen - Mary Elizabeth Cep
2003 Mezi námi děvčaty /Freaky Friday/ - Anna Coleman
2002 Najděte stopu /Get a Clue/ (TV) - Lexy Gold
2000 Bette (TV Series - Rose #1
2000 Life-Size (TV) - Casey
1998 Past na rodiče /The Parent Trap/ - Hallie Parker/Annie James
1996-1997 Another World (TV seriál) - Ali Fowler #3
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 nikysek nikysek | 20. ledna 2007 v 16:29 | Reagovat

Achojky Kačenko máš to tu upa bomba.....:))))Seš fakticky mocinko šikovná.....Měj se tvoř dál,papanko

2 Niklerka Niklerka | Web | 17. července 2007 v 23:00 | Reagovat

Zdar, tohle mi přišlo a je to docela sranda. Nějakým

způsobem to dost dobře funguje. Upozorňuji, že je

opravdu nutné přesně dodržet postup, jinak to ztrácí

smysl. Tak nad tím moc nepřemýšlej a napiš, co tě hned

napadne. Čti pomalu

a skutečně to udělej. Nepodváděj, nebo to nevyjde a ty si

budeš přát "Kéž

bych nepodváděl!"...

Hra ti zabere 3 minuty, budeš nadšen! Moje přání se

splnilo po 10 minutách, tvoje snad taky?? To se uvidí,

ale určitě nepodváděj!

Hra má veselý výsledek, nečti dopředu, ale pěkně po

pořádku. Netrvá to ani 3 minuty. Zkusit to stojí za

to, ne? Nejprve si vezmi papír a tužku. Až budeš

hledat jména, vezmi lidi, které znáš a jednej podle

svého instinktu! Postupuj vždy jen po jednom řádku,

jinak tu hru zničíš!!

O.K., tak tedy...:

1. Nejprve napiš pod sebe řadu čísel od 1 do 11

2. Potom k číslu 1 a2 napiš oblíbené číslo

3. Vedle 3 a7 napiš jména dvou osob druhého pohlaví

4. Nedívej se na konec, jinak to vyjde špatně!!

5. Napiš nějaké jméno (přátelé nebo rodina) vedle čísel

4, 5 a6

6. Napiš čtyři názvy písní k číslům 8, 9, 10 a11

7. Anakonec si něco přej! (To nikam nepiš - to musíš

udržet.. Nejlépe v

hlavě...)

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Zde je řešení hry:

A: Musíš o téhle hře vyprávět tolika lidem, kolik máš

napsáno na místě č. 2!

B: Osoba na místě 3 je ta, kterou miluješ

C: Osobu na sedmém místě máš rád, ale nikdy s ní

nebudeš moci být...

D: Osobu na místě 4 máš nejraději

E: Osoba na místě 5 tě velmi dobře zná

F: Číslo 6 přináší štěstí

G: Písnička na místě 8 má souvislost s osobou na místě 3

H: Titul na 9. místě je píseň pro osobu č. 7

I: Píseň na místě 10 je ta, která nejvíce vypovídá o

tvém charakteru

J: A na 11. místě je píseň, která vyjadřuje tvůj

životní pocit

K: Pošli tuhle hru 10 lidem do 1 hodiny. Když to

uděláš, splní se ti tvé přání - když ne, stane se

opak!

3 Honza Honza | 25. července 2007 v 17:51 | Reagovat

ja ji asi miluju!!!

4 ............... ............... | 10. srpna 2007 v 22:46 | Reagovat

Sorry,že ti to posilam.Tento dopis pochazi z Venezuely byl vyslan,aby změnil tvuj život a udělal tě štastnějsí.pošli tento dopis 20 lidem do 96 hodin.Změny se dočkáš do 5 dnu.Alena Kovarikova,která tento dopis poslala 22 lidem vyhrála v losováni automobil.Erik Pražák,který tomuto dopisu nevěřil do 5 dnu dostal rakovinu a zemřel.TAK CO ?? POSLES TENTO MAGICKÝ DOPIS,???????RADIM TI ANO,JAKO JSEM TO UDELALA JÁ !!!!!!

5 Dion Dion | Web | 15. srpna 2007 v 13:50 | Reagovat

Ahoj, máš moc pěkný blog. Na mém blogu běží soutěž o nejlepší blog, tak se zapoj! Máš velkou šanci vyhrát!

6 Orange Orange | Web | 19. srpna 2007 v 10:18 | Reagovat

Ahoj máš to tady moc pěkný prosím tě mohla by jsi pro mě hlasovat v soutěži o nej blog koukni se na http://misity12.blog.cz a del mi pls hlásek jsem tam jako Orange moc díky !!!! a máš to tu fakt moc hezký pa

7 Kate Heard Kate Heard | E-mail | 14. listopadu 2007 v 9:11 | Reagovat

Ahoj mas senza blogís,podívej se i na me blogy:

http://celebritslove.blog.cz

http://lindsaykalohanka.blog.cz

http://kollmann.blog.cz

http://hilarkadufinka.blog.cz

Díky Katka Hofírková...........))))

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama